VseNaVareni.czOzdobDort.czMilujiVareni.czMilujiChrest.czMilujiGrillovani.czMiluji-Pivo.czMilujiCokoladu.czMilujiVanoce.czMilujiZavarovani.czMilujiVelikonoce.czMilujiZmrzlinu.czKaloricke-tabulky.cz
  • Úvod
  • Recepty
  • Magazín
    • Pivní akce
    • Archiv pivních akcí
    • Pivní místa
    • Zajímavosti
    • Rozhovory
  • Pivní encyklopedie
    • Historie piva
    • Jak se dělá pivo
    • Druhy piva
    • Jak čepovat pivo
    • Archivování piva
    • Fakta o pivu
    • Pivo a zdraví
  • Domácí vaření piva
    • Možnosti a potřeby
    • Z koncentrátů
    • Ze sladových výtažků
    • Ze základních surovin
    • Coopers
  • Pivo a zábava
    • Citáty o pivu
    • Pivní hry
    • Pivní humor
    • Odposlechnuto u piva
    • Pivo a fotbal
    • Pivo a hokej
    • Pivo a cyklistika
    • Reklamy na pivo
  • E-shop
  1. MilujiPivo.cz
  2. Pivní encyklopedie
  3. Jak čepovat pivo

Jak čepovat pivo

Čepování piva je zdánlivě jednoduché a usnadňují ho i moderrní výčepní zařízení. Výčepní, který svému řemeslu a pivu rozumí, umí pivo načepovat minimálně na šest základních způsobů.

Obrázek

Jak vychladit pivo během tří minut

Pokud se cestou z práce zastavíte v obchodě pro pivo a Vaše oblíbené se nenachází v chlaďáku, ale v regálu při pokojové teplotě, nemusíte zoufat, že budete muset dlouho čekat než se Vám doma vychladí. Máme pro Vás jednoduchý návod, jak vychladit pivo během tří minut.
Celý článek

Jak načepovat pivo

Víte, jak byste správně načepovali pivo? Čepovat pivo není vůbec jednoduché. Je důležité mít správný sklon a správnou teplotu sklenice, čistou pípu a plno dalších nezbytností.
Celý článek
Recepty
Hledejte v našem rozsáhlém seznamu receptů.

Cukry a kalorie

Kvalitní čokoláda je neuvěřitelně zdravá! Pokud ji budete konzumovat v přiměřeném množství, pak pro vás dokonce nebude ani kalorickým nebezpečím.
Vstoupit
Přes 60 800 receptů na jednom místě
  • Kontakt
  • Obchodní podmínky
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • FAQ - Časté otázky
Odběr novinek e-mailem
© 2024 Publikování, nebo jakékoliv další šíření obsahu je bez písemného souhlasu redakce zakázáno.